Blogger Widgets

March 03, 2012

♥ Happy Dating ♥

Salam ,


Annyeong (:


Hai , Hoi , Hui , Heyh . :D selamad petang semua nyaaa , hehe xD sehad ? alhamdulillah , apa khabaq ? amacam haqy neh ? Happy ? ohyaaaa :') insya allah . okay ! done ! haqy neh tamau ceqita banyak lhaa kan , nanak ceqita sikid jhaaa xD tak pa lhaa , kita cita berlambak , mau kena sepak sedaih dulu kan kan ? okayy ! first sekali nak bagy tau yg aku sangad lhaa penad :/ acewahhhhh , nak buhong sikid memang lagu tuh . :D okayyyyy , memang penad tahap lhaa bylaaaa haqy neh ada kjohanan merentas '' bandar '' hehe , tukaq sikid aaa kan , kita buad pelik daqi urg sikid , boleh ka taqa tuh ? apb kan kan , acewahhhh , okayyy ! penad bagai nak mampuih lhaaa :/ haiyaaaaaa :D tk paa lha , penad penad punnn HAPPY kn kan , acewahhhhh . kayy ! stop ! sumpah jeles tengok psangan kapel buad date tadik . nanakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ~ huwaaaaaa . beby tak datang ! okayy , 5minit aku pasrah gilo -.- haihhhhhhh , second ceqita yg aku rendu hank beby :'( haihhhhh , sorry bie aku tk eply mses hank mlam tadik , aku mengantuk , balek dari penang , dari pagy kan mengedik dengan Nyza dekad penang tuhhhhh >,< memang besh lhaa , tapy lagik besh kan kalau ada hank . heeeeee xD * mmang ada tanda tanda gedik yaaaa * balek tuition terus pegy sana , nayek lhaa bas kn , dh lhaa tk prnah . tkpaaa , berdikari . acewahhhhhh , duk sana lama jugak sampai lhaa malam , heh xD ohyaaa , gedik sakan lhaa kami kat sana , reja nanak makan jhaa , dady lha neh kan , makan jhaa reja yg dea tau puns . ohyaaaa . mau nayek berapa kilo gk aaa -..- besh lha kan , jarang dapat keluaq dengan Sahabat sampai jauh jauh :') walau pun dengan Nyza jha , okayyy ! sahabat yg laen , nty kita pegy sana okay ? buad rombongan ' SHOUT ' acewahhhh , * hudoh sikid aa ayat tuh * hehe , ohmennn ~ beby jeles eh ? alolololo , al - maklum lhaaa :D dypa kan tak dapat ekud , first time bie dengaq perkataan jeles tuh daqi mulut beby ! auwwwwwwwwww, tuh lhaaa , selalu nak nafi kan lagik , tengok ! byla bagy tau pegy dating dengan Nyza dekad penang , mauu duk jeles sikid xD padan muka (y) heee , awek yg kojam memang macam neh , serious beby ! sorry sangad , malam tadik tak eply mses hank , tobat hank tunggu en ? :/ hmmmmm , tah tah ! hank tk pegy skula sbb aku paaa -_____- haaaa , kalut sat jha lha dengan semua nehhhh , haiyyaaaaa . ketaq sikid aaa neh ! tarak paaa , kita buad peace jhaa. oraid , sekejap ! apa hank meqoyan neh Tasha ? atudiaaaaa , haihhh >,< okay lhaaa , kitaa series lha . atudiaaa , okayyy ! bie :'( aku rendu neh , nanak sent mses , kejap lhaa . awai lagik , -,- haha , ayat mau duduk kejam sat lha dengan dypa neh semua , ohyaaaa . mungkin ~ haha . pegy sana memang besh sangad , maenn sakan jhaa :') pegy pusing satu QB tuh tauuuu , memang awesome ! nak sangad pegy dengn semua genk SHOUT , tapyyyy , jauh sangad kan , macam mama and papa dorang bagy kan kan ? tarakpaaa , nty kita p jhaa buad na nau , haha ! anak derhaka sat lhaaa , takpa , sat jha , bukan bnyak mana pun ! okay ! haqy neh skula , then sorry kalau sapa yg caqik picture , handset tak boleh bawak then camera ada dekad kaka , sorry ! haha , kiteurg tak gedik depan camera haqy neh , okay ! haqy neh pun Beshhhh ooooooo , sumpah seronok . walau un tdak camera dypan mata kens , hehe , xD ohkayyyy , lary tadik boleh lemah jantung tahuuu >____< ohyaaa ! skip lhaaa , okay ! aku dh rendu dea nehh , memang post neh aku nak bantai apa yg ada . hehe , okay okay , rendu rendu , dh tak tahwan dh tauuuu >,< nanak dea , huwaaaaa ! rendu , sampai nak maty :'( okay ! besuk skula , haiyyo , tulat exam , neh yg paling besh neh . i try to study . haha , * kantoi * bukan tak study cuma jarng , kekdang jha tauu , tuh pun jenuh kna paksa kan , ohya . lusa beby exam , haihhh >,< aku yg duk ketaq tak habesh pesaypa tau ? hmmmm . nvm . insya allah hank boleh jawab kan bie :') aku doa kan hank , kita study sama sama kan . watpiss dhhhh v-v ohmennnnnnn ! okayy ! sampai sini nuh bie , sampai sini jha , malaih sikid awek hank nehhh >,< byeeee . Nyte semuaaa . muahhh pp kanan muahhh pp kiri :'* Okayyyyy . iloveyoulikealovesong :D saya berjanjy untuk SETIA ♥ , ♥

:: Senyuman demi Senyuman :: ♥ , ♥



Dea Comey , tapy yang sebelah dea tuh hodoh ! alaaa , yg pegang telepon tuh :P



Superhero neh lha yg selalu jaga Sayang Beby :')

love of laugh :
NataShafiq ♥ , ♥  

No comments:

Post a Comment