Blogger Widgets

December 20, 2011

Awak ! :'(

Salam :)

anneyong haseyo ^^,


satlkers , followers , viewers (:


okayyyyy , let'go , hmmmmm , tajuk dea AWAK , ohhhh , suma myb dh tahu lhaa kan dekad sapa lhaa aku nak tuleh entries neh , pasai sapa , suma tau dh kan ? :/ okayyy ! dea buad aku nageshh lagik :/ okayyy . aku tak tau nak cakap lagu mana dh wehhhh :( apo salah aku neh ? haiyaaaa . kay ! be strong , aku tk mau hank seksa kat akhirat nanty kelak (: aku cuba kawai habes habesan ayaq mata aku neh daqi jatuh sbb en hank beby :'( sumpah aku tak kuad bie , mana hank ? aku tunggu hank bie :( lusa hank nak p amek result dh , apo neh ? apo masalah hank neh :( hank jgn buad aku teqyak dypan lappy neh . ohhh yaaaa (: hank suka kan ? hmmmm , beby . aku rendu hank , rendu sngad . haihh >,< suma tak mau cakap ngn aku , haihhh -..- dh tuhhhh , kawan kawan aku suma lupa habesh dekad aku , huh . kayyy ! aku kuad bie , demi hank aku kuad kan HATY neh , sbb aku sygsss hank n kengkawan aku , sbb hampa suma aku kawai habesh ego n ayaq mata aku , aku rela wehhh , rela d sakiti , sbb haty aku memey untuk d sakiti :'( hank tak sedaq kan ? hmmm , tk apo lhaa . jnjy hampa suma bahagia tanpa aku dh lhaaa , tuh punss dah buad en aku bahagia gilo lhaaa weh -.- ,okayyy ! sedaq sngad aku sapa dekad mata hampa suma kan ? aku jahad kan ? tk apooo ^^, watlek dhhh . kita kena kuad kan kan (; aku tk kesah lhaaa sygsss , janjy aku tak akcau hampa dah :D , ohhhh . terkilan kan dgn perangai hampa neh kan ? tak apo weh , aku kuad -.- hmmmm , haihhhhh , maaf lhaa SAHABAT . kay ! aku mula dh aa nak buad tachin bagai , huh ! yo lhaaa , dh dh . aku agak tadak mud yaa malam neh , so , enjoy yourself dh . HAHA , aku mengarut kan ? kayyy . aku tahu -..- tk apaa , tayah layan lhaa . aku nak conteng belog aku soqang soqang , tak ajak hampa punss , hampa bukan nak maen ngn aku -,- haha . Tasha buad teqok dh aaa neh :o . gelak skid sat lhaa weh ? heeheee , cewahhhhh , ayat bikin nak maty jhaa -..- okayy ! aku sedeyh jugok nehhh :( awad tak tau , yeahhhhhh . nowww nak habaq my , aku sedeyh sbb suma kawan tingai kan aku . ohhh lupaa , maksud aku pindah lhaaa , dngaq kata sham shout punss nak pindah :'( huwaaaaaaa , Ya Allah , jagan lhaaa . aku amau kehilagan satu satu nya kawan yang agak sekepala ngn aku :? walau un rapat macam tuh jhaaa , :'( nageshh lagik kan hank neh Tasha , yaaa lhaa , nagesh jhaa lhaaa jawab nyaa :( pahang ? wehhh ! jauh sngad khud hank nk tingai kan kami . haduyai -..- kayyy ! kuad kan haty hank Tasha , jagan give up , dugaan dalam persahabatan lhaaa mak cik :( , ohh yaaa ^^ kuaddd ! kuadddd . aku paham dhhh , be strong Tasha , strong (: kayyy , aku terkilan lhaa ngn perangai hank bie :( 1001 perangai hank , tapyy , keliaaa , aku dh maaf kan hank , tak mungkin aku maqah kan hank , tak mungkin (: kayyy ! aku nak buad sedeyh sat , n aku nak p nagesh sepuas puas nyaa . nak join my qumah aku ! heee ;) , bye bye !


< because i LOVE you > 



No comments:

Post a Comment